Kıbrıs Alkol Fiyatları Listesi

Birçok kişi Kıbrıs'ta alkolün neden daha ucuz olduğunu merak ediyor. Bu fiyat farkının sebebi Türkiye'deki vergi oranlarının belli olmaması. Örneğin, Türkiye'de yapılan rakı. İstanbul'da 70'lik bir paket yeni rakı 370 TL'ye satılırken, KKTC'de aynı rakı 130 TL'ye satılıyor: bu bir ihraç ürünü ve bu nedenle kullanıcıları için çok daha lezzetli.


Birçok kişi Kıbrıs'ta alkol içmenin neden Türkiye'den daha ucuza mal olduğunu merak etmektedir. Bunun nedeni alkol ürünlerinde vergilerin belirlenmemiş olmasıdır, bu da Türkiye'de satılan rakının KKTC'den ithal edilen aynı marka rakının 70'lik paketinden daha pahalı olduğu anlamına gelmektedir.

Kıbrıs Alkol Fiyatları adlı konumuzu inceleyeceksiniz.

Buna ek olarak, ülkemizde bira ve şarapta büyük bir yerli üretim var, bu da ürünleri daha düşük fiyatlarla üretmemizi sağlıyor. Ayrıca Kıbrıs'ta alkollü içeceklerin çoğunda KDV (katma değer vergisi) yoktur.

Bira ve votka arasındaki fiyat farkı viski veya konyaklara göre çok daha azdır. Kıbrıs'taki güncel alkol fiyatları için bu tabloya göz atın

Kıbrıs'ta Alkol Fiyatları 2022

Birçok kullanıcı Kıbrıs'ta alkol fiyatlarının duty free noktalarında mı yoksa yerel marketlerde mi uygun olduğunu merak ediyor. YouTube ve diğer sosyal medya üzerinden yaptığımız araştırmalara göre Kıbrıs'ta alkol fiyatları özellikle Kıbrıs'taki Migros gibi marketlerde duty free mağazalarından çok daha ucuz.

Kıbrıs'ta Bira Fiyatları

2022 yılında bira fiyatları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tibet Kasesi Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Kıbrıs`ta iPhone Fiyatları Ne Kadar ?