Genel Forum Sitesi

Türkiye de forum kültürünü yaşatan belli başlı site mevcut. Genel forum sitesi denildiği zaman akla gelen bir kaç site ya kaldı, ya kalmadı. İşte bu forumlar içerisinde yılların verdiği bilgi, birikim ve tecrübe ile ayakta kalarak ciddi bir paylaşım ortamını sağlamaya çalışan başlıca forumlardan biridir Forumzar.com



İnsanların gittikçe menfaat Dünya`sına geçtiği bu dönemde hala birileri ile bir şeylerin paylaşıldığı yer olan bu genel forum teknoloji`nin nimetlerinden, tamamen kullanıcı odaklı ve kullanım kolaylığı olan Xenforo sistemini kullanmakta. Onlarca kategori içerisinde yüzlerce forum ile gönüllü hizmet vermeyi kendine hedef kılmıştır.

Forumzar.com forumlarında hayata dair, webmaster, sohbet, mizah, eğitim, astroloji, programlar, site tanıtımları gibi kategorilerin dışında keyifli zaman geçirebileceğiniz forum oyunları ve soru cevap bölümleri de bulunmaktadır. Genel forum sitesi `nin en önemli özelliğinden biri olan paylaşım ruhunu tamamen benimsemiş olan forum yönetimi ve forum üyeleri ile her geçen gün yüzlerce konu ve bu konulara yazılan binlerce yorum bulunmaktadır.

Forum nedir ? diyecek olursak ; Öğrencilerin ders paylaştığı ve sorularına cevap aldığı, yeni doğum yapmış annellerin bebek bakımı hususunda sorularına cevap aldığı, bilgisayarı bozulmuş bir kişinin bu soruna cevap bulduğu, ilişki sorunu yaşayan bir bireyin, Aşk, sevgi hususlarında insanlara danıştığı harika bir paylaşım forumuna sizler de davetlisiniz.

O halde, daha fazla zaman kaybetmeden www.forumzar.com forumlarına giriniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tibet Kasesi Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Kıbrıs`ta iPhone Fiyatları Ne Kadar ?

Kıbrıs Alkol Fiyatları Listesi